Pridružite se našem timu!

Djelatnosti kojima se bavimo

Posloprimci

U Crasu karijeru možete razvijati u različitim poslovnim područjima poput inžinjeringa, strojarstva, elektrotehnike, automatizacije procesa, razvoja softvera, razvoja hardware-a, maloprodaje, veleprodaje, nabave, logistike, informatike, računovodstva i financija, marketinga i održavanja. Ako imate znanja i vještine koje tražimo i uz to ste motivirani, volite izazove, nalazite rješenja, proizvodite ideje, vedra ste duha i vrijednih ruku, prava ste osoba za nas.


Pripravnici

Za pripravnike nudimo pripravnički ugovor na godinu dana ili kraće prema potrebi, strukturirani pripravnički plan u okviru kojeg ćete upoznati sve organizacijske jedinice, steći uvid u poslovanje i organizaciju uspješne i brzorastuće, dinamične kompanije te dobiti dodatnu vrijednost od naših stručnih kolega koji će vas voditi i podržavati kroz vaše pripravništvo dijeleći s vama svoje znanje i vještine. Onima najboljima među vama može se pružiti mogućnost nastavka karijere u Crasu. Broj pripravničkih mjesta je ograničen i ovisi o trenutnim potrebama i mogućnostima pojedinih organizacijskih jedinica. Pripravnici prolaze kroz redoviti selekcijski proces kao i ostali posloprimci.

Studenti

Surađujemo s različitim studentskim udrugama i fakultetima te rado sudjelujemo u projektima i događanjima koja organizirate u okviru vaših obrazovnih institucija. Svjesni smo vaših potreba i važnosti stjecanja prvi radnih iskustava koja će vas učiniti konkurentnijima na tržištu rada.


Studentska praksa

Broj mjesta za studentsku praksu je ograničen i ovisi o trenutnim potrebama i mogućnostima pojedinih organizacijskih jedinica. Selekcijski proces za studente sastoji se od kratkog razgovora u kojem želimo ispitati motivaciju za obavljanje stručne prakse.


Ispomoć

Mi trebamo ispomoć, a vi želite zaraditi za uzbudljivo putovanje, obnoviti garderobu, kupiti knjige ili jednostavno steći radno iskustvo? Pratite naše oglase na stranicama vašeg studentskog centra i javite nam se kada nađete studentski posao koji vam odgovara!

Učenici

Cras je mjesto za učenje na kojem će se obrazovati i razvijati nove generacije stručnjaka u području elektrotehnike, strojarsva i informatike. Učeničkoj praksi pristupamo s punom pažnjom i odgovornošću i kod nas možete stjecati praktična znanja. Svim našim praktikantima dodjeljujemo mentora koji uz svoje stručno vodstvo približava kako teorija funkcionira u praksi. Na taj način učenici dobivaju uvid u procese koji se odvijaju u našem centru – od samog projektiranja do izvođenja.

Praktičnu nastavu omogućujemo po redovnom programu. Drago nam je da smo jedan od poslodavaca koji podržava učenje temeljeno na radu. Posebno pozdravljamo ovaj model jer učenicima omogućuje veći udio prakse u toku obrazovanja i bolju pripremu za tržište rada.

Učenici kakve želimo na praksi su vrijedni, motivirani, željni stjecanja novih znanja, s naglašenim interesom za samorazvoj. Učenicima svih godina isplaćujemo satnicu koja je viša od zakonski propisane. Selekcijski proces za učenike sastoji se od kratkog razgovora u kojem želimo ispitati motivaciju za obavljanje stručne prakse.

Otvoreni natječaji

trenutno nema oglasa za ovo radno mjesto

trenutno nema oglasa za ovo radno mjesto

trenutno nema oglasa za ovo radno mjesto

trenutno nema oglasa za ovo radno mjesto